Sluiting Eerste Hulp Hengelo per 1 April 2018

Namens het ZGT willen wij dit belangrijke nieuws met u delen: 

 

Per 1 april 2018 sluit de afdeling Spoedeisende Hulp in Hengelo.

We begrijpen dat dit voor patienten in Delden en omgeving wennen is.

Voor spoedeisende ziekenhuiszorg gaat u naar onze locatie Almelo of naar andere ziekenhuizen in de omgeving,bijvoorbeeld het MST in Enschede.

 

Wat verandert er voor u?

De toegang naar onze zorg blijft voor u onveranderd. U wordt immers doorverwezen. Als u zorg nodig heeft,start u altijd eerst bij uw huisarts. Buiten kantooruren is dat de huisartsenpost. In een levensbedreigende situatie belt u 112. Omdat de SEH in Hengelo sluit, maken wij afspraken over de acute zorg met de huisartsenpost in Hengelo, de huisartsen in de omgeving en de ambulancedienst. Zij weten of, wanneer en waarheen ze u kunnen verwijzen.

 

Waarom sluit de SEH in Hengelo?

ZGT wil dat patienten die acute zorg hebben direct op de juiste plaats geholpen worden. Als er met spoed vervolgzorg ingezet moet worden, willen we die binnen handbereik hebben. In Hengelo is dat niet altijd mogelijk. In Almelo wel,daar hebben wij bijvoorbeeld onze afdeling Intensive Care.

 

Ook na 1 april 2018 zetten wij ons er dagelijks voor in dat u bij ZGT in goede handen bent en blijft. Bij al onze professionals is de kwaliteit van uw zorg onze prioriteit. Op beide locaties.

Contact

Telefoon 074 - 3764025
 

C.J.M. van den Helder, huisarts

Averinkstraat 30A
7491 ZC DELDEN
Telefoon:
074 - 3764025
Fax:
074 - 3763278
Routebeschrijving >